2018 4 sausio

SKIRKITE 1,2%

Prašymas pervesti iki 1,2 procentų pajamų mokesčio

Jei turėjote apmokestinamų pajamų, tuomet kiekvienais metais iki gegužės 1 d. galite paskirti dalį savo sumokėto pajamų mokesčio labdarai. Turinčioms teisę gauti paramą organizacijoms galima skirti iki 1,2 proc. savo pajamų mokesčio, o papildomai partijoms – dar 0,6 proc. Jei nenurodote, ką daryti su šiais 1,8 proc., juos paskirstys valstybė. Taip pat galite nurodyti, kad jie nebūtų paskirstomi.

Paprasčiausias būdas – užpildyti FR0512_2 formą internetu. Reikia savo internetinės bankininkystės pagalba prisijunti prie Valsybinės mokesčių inspekcijos EDS (Elektroninio deklaravimo sistemos) ir užpidyti FR0512_2 formą. Prisijungimo duomenis rasite čia:

„Nacionalinė sportininkų asociacija“

Paramos gavėjo identifikacinis kodas: 304727886

Sąskaitos Nr. LT09 7044 0600 0821 1665

Iš anksto dėkojame mus parėmusius!

1 – įrašykite savo asmens kodą

2 – įrašykite savo telefono numerį (kodą ir numerį)

3V– įrašykite savo vardą

3P – įrašykite pavardę

4 – įrašykite savo gyvenamąją vietą (miestas, gatvė, namo nr., buto nr.)

5 – įrašykite mokestinį laikotarpį (2019)

6S – uždėkite kryželį

6A –nepildyti

E1 – įrašykite 1,2

E2 – įrašykite paramos gavėjo kodą:

E3 – įrašykite paramos gavėjo pavadinimą – „Nacionalinė sportininkų asociacija“

E4 – įrašykite 1,20

E5 – turi būti užpildomas, jei pajamų mokesčio dalį pageidaujate skirti ilgiau kaip vienerius metus. Tokiu atveju E5 laukelyje turi būti įrašomi laikotarpio pabaigos metai, t.y. paskutinis mokestinis laikotarpis, kurio pajamų mokesčio dalį prašoma pervesti. E5 laukelyje įrašomas laikotarpis neturi būti ilgesnis kaip 5 metai, pradedant skaičiuoti nuo prašymo 5 laukelyje nurodytų metų. Pavyzdžiui, siekiant paskirti  2017, 2018, 2019, 2020 ir 2021 m. mokestinių laikotarpių pajamų mokesčio dalį, pakaks pateikti tik vieną šių metų prašymą, kurio E5 laukelyje yra įrašyti 2021 m. Atsižvelgiant į tokį prašymą, pajamų mokesčio dalis bus pervesta automatiškai už  2018, 2019, 2020, 2021 ir 2022 m. mokestinį laikotarpį.

Formos apačioje parašykite savo vardą bei pavardę.

Dėkojame iš anksto!